Izolaţia Termopol

Logo Izolația Termopol

Povestea Izolației Termopol începe în Spania la mijlocul anilor `90 când fondatorul firmei decide să diversifice activitatea prestată în domeniul construcțiilor prin achiziționarea de utilaje specializate în aplicarea izolațiilor termice prin reacție chimică.

Izolaţia Termopol - aplicare spumă poliuretanică rigida pe tavan si grinzi

Izolaţia Termopol – aplicare spumă poliuretanică rigida pe tavan si grinzi

Acumulând experiență și capital afacerea s-a propagat pe plaiurile natale în anul 2007, cu un început timid și chiar descurajator pe alocuri. Lipsa de comenzi și opacitatea pieței locale la soluții inovatoare în domeniul izolațiilor au determinat un parcurs anevoios și o dezvoltare lentă în primii ani.

Astăzi Termopol deține 5 utilaje mobile de izolare cu spumă poliuretanică și poliuree capabile să livreze servicii de izolare termică, hidro și acustică în toată țara la standarde imbatabile. De la mașinile de spumat marca Graco, la materia primă de top de la furnizori de prim rang precum Bayer (Covestro) și până la mâna angajatului ce aplică spuma sau poliureea pe suport, totul înseamnă orientare spre performanță și calitate.

Izolația Termopol dorește să vă ofere toate informațiile necesare pentru a lua o decizie corectă. Vă invităm să parcurgeți paginile acestui site pentru a înțelege avantajele acestui tip de izolare și de a vedea diferențele dintre multitudinea de tipuri de spumă poliuretanică.

Izolația Termopol - Izolare termică exterior clădire

Izolația Termopol – Izolare termică exterior clădire

Ne-am luat angajamentul de a nu folosi tipurile de spumă poliuretanică cu celulă deschisă sau semi-deschisă decât după o informare prealabilă a beneficiarului despre avantajele sau dezavantajele folosirii lor și doar la cerința expresă a acestuia.

Având în vedere  forma de utilizare  a poliuretanului pulverizat, dar și pentru a avea garanția și respectiv calitatea unei lucrări corecte, aplicarea lui trebuie făcută numai de către un specialist în domeniu. Cu o vechime de 14 ani și o experiență de peste 20 ani în domeniul izolațiilor, firma noastră vă garantează profesionalism și rapiditate în execuție, la cea mai bun raport calitate/preț.

Izolația Termopol – Rapiditate

Datorită duratei de timp redusă (2-3 secunde) în care spuma poliuretanică trece din stare lichidă în stare solidă lucrarea trebuie executată rapid și cu precizie. Prin expertiză și folosirea utilajelor specifice randamentul nostru este aproximativ 400-500m² pe zi.

Izolație spumă poliuretanică și poliure - Catedrală Piatra Neamț

Izolație spumă poliuretanică și poliure – Catedrală Piatra Neamț

Izolația Termopol – Costuri minime

Între noi și producatorul spumei poliuretanice nu există distribuitori, angrosiști sau alți intemediari care să mărească prețul. Aveti certitudinea că beneficiați de un produs de înaltă calitate la un cost redus și accesibil. În cazul altor materiale, pe langă valoarea de achiziţie trebuie să luaţi în calcul şi costul materialelor adiacente si a manoperei. Oferta Termopol are inclusă în preţ toate costurile ce ţin de deplasarea la beneficiar, materiale şi punerea în lucru.

Izolația Termopol – Cea mai bună izolaţie!

Nu trebuie să căutaţi în mai multe locuri ceea ce doriţi. Spuma poliuretanică rigidă şi poliureea se prezintă de multe ori ca  o soluţii unice şi au un randament deosebit pentru mai multe tipuri de izolaţie: termică, acustică şi impermeabilizare.
Dacă adăugăm proprietăţile de barieră împotriva aerului, de regulator  de umidate şi faptul că nu apar piederi la aplicare veţi realiza că vă oferim unul dintre cele mai bune produse de pe piaţă la momentul actual.

Izolația Termopol – Oriunde şi oricând!

Spuma poliuretanica este transportată în formă lichidă concentrată, aceasta mărindu-și volumul de 30 de ori la utilizare. Aceasta înseamnă ca vă putem oferi serviciile noaste oriunde în țară, costurile cu transportul și depozitarea fiind foarte mici. De la lucrări simple precum mansardele la construcțiile civile până la operațiuni complexe ce necesită alpinism utilitar, lucru în spații înguste, etc., Termopol nu ezită să facă tot posibilul pentru a asigura servicii de calitate în siguranță deplină.

Izolația Termopol – Garanţia Lucrării

Suntem de mult timp pe piață și ne veți găsi și peste mulți ani. O lucrare efectuată de Termopol înseamnă o garanție concretă și reală a unui lucru bine executat, cu materiale ce sunt special concepute pentru satisfacerea unor nevoi pe termen foarte lung, cu utilaje capabile să păstreze constanți parametrii reacțiilor chimice, cu personal calificat și experimentat în aplicarea spumei poliurenice sau a poliureei.

Izolația Termopol – Consultanță gratuită

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri despre izolarea cu spumă poliuretanică nu ezitați să ne contactați la 0766/521.671.

Logo 2 Izolația Termopol

Comments are closed.