Hidroizolația Termopol presupune aplicări de spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree.
Poliureea, o membrană subțire și foarte rezistență, asigură o hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică.
Sistemul se aplică doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi de peste 5 grade celsius și cu o viteză a vântului calmă, ușor perceptibilă sau foarte ușoară.
Este foarte important ca aplicarea spumei poliuretanice și a stratului protector de poliuree să se facă în aceiași zi. Spuma poliuretanică se poate acoperi cu un strat fin de praf sau umezii, ceea ce face din aplicarea de poliuree o loterie în privința continuității ca strat și a durabilității în timp.
În imaginea alăturată se poate observa o secțiune dintr-un strat de spumă poliuretanică rigidă folosită de Izolația Termopol pentru hidroizolații, strat acoperit cu poliuree.

Hidroizolația Termopol se aplică pe toată suprafața continuu, fără îmbinări, suprapuneri, fără microfisuri prin care apa se poate infiltra și în timp ajunge la placă. Acest sistem de 5cm de spumă poliuretanică acoperită de poliuree asigură o termoizolație echivalentă termic și practic cu 14-16cm de polistiren și o dublă hidroizolație.
Durata de viață estimată de producător este de peste 30 de ani. Spuma poliuretanică are o durată de viață nelimitată atât timp cât este protejată de acțiuni mecanice intense și soare.
Poliureea, o membrană foarte rezistentă și cu un indice de alungire de peste 200%, are o durată de viață mai mică fiind expusă la trafic, intemperii și caldură excesivă, însă când poliureea se deteriorează aceasta se reaplică foarte ușor cu primer peste stratul de spumă poliuretanică.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ DE 30-MINUTE

Contacteaza-ne

5,000
Clienti
25
Ani in domeniu
500
m² itolati
1215
Afaceri partenere
500
Investitie in utilaje

Au fost foarte prompți și profi. Comunicarea foarte ușoară și serviciile de calitatea promisă. Clar recomand!

Victor G.

Cele Mai Cautate Servicii de Izolatie Termica

Izolatie Mansarda

De cerut Info

Afla mai multe

Izolatie pe Astereala (Izolatie Acoperis)

De cerut Info

Afla mai multe

Izolatie Exterioara

De cerut Info

Afla mai multe

Solicită o consultație gratuită

 

Termopol dorește să vă ofere toate informațiile necesare pentru a lua o decizie corectă și informată. Prin urmare, te invităm la o consultație GRATUITĂ de 30- minute în urma căreia te vom ajuta să descoperi varianta optimă de izolare pentru nevoile tale.

 

Dă click pe butonul de mai jos au sună-ne la numărul de telefon 0766521671 pentru a lua legătura cu un consultatnt Termopol prietenos.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ DE 30-MINUTE

Contacteaza-ne