Izolație Fonică

Vorbele stau înăuntru, iar zgomotele rămân afară

Accesibilitate și Eficiență

Izolația Termopol poate aplica la nivelul peretelui materiale cu un coeficient mare de absorbție a sunetului pe bază de spumă poliuretanică. Coeficientul de reducere fonică al unui material este dat de procentul de zgomot ce este absorbit, spuma poliuretanică cu celulă deschisă pentru antifonari fiind un material performant cu un cost redus.

Exemplu: dacă sunetul (energia) ce ajunge la nivelul peretelui este în proporție de 30% reflectată, 50% absorbită și 20% transmisă, putem spune că peretele respectiv are un coeficient de reducere fonică (α) de 0.50. Din păcate sunetul are mai multe frecvențe și nu toate sunt absorbite în mod egal.

Testele de laborator arată că spuma poliuretanică cu celulă deschisă folosită de Izolația Termopol are un coeficient de reducere fonică de 0.44 în medie. Spunem în medie deoarece absorbția sunetului diferă în funcție de frecvența undelor sonore care ajung pe material. În imaginea alăturată sunt afișate valorile de absorbție a sunetului în funcție de frecvența acestuia rezultate în urma testării pe un specimen cu o grosime de 7,6cm.

Secțune text inserată intre poza 2 si butonulverde de consultatie:

Izolația Termopol cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă pentru izolări fonice se aplică prin pulverizare, cu utilaje speciale profesionale, direct pe suprafața suportului. Grosimea minimă ce poate fi aplicată este de 5cm. Aplicările cel mai des întâlnite sunt:

  • Izolație fonică incintă evenimente festive. Se izolază fonic interiorul barurilor, restaurantelor, discotecilor, sălilor și saloanelor de nuntă, etc.

  • Izolație fonică hale industriale. Se aplică Izolația Termopol pentru izolarea fonica a spațiilor în care sunetele produse în etapele de producție afectează negativ zonele adiacente (clădiri birouri, locuințe etc.)

  • Izolație fonică apartamente. Izolația Termopol încearcă să răspundă prompt la toate comenzile. Din păcate nu putem să ne deplasăm sute de kilometri doar pentru izolarea unui tavan de 24mp.

  • Izolație fonică pereți interiori casă.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ DE 30-MINUTE

Contacteaza-ne

5,000
Clienti
25
Ani in domeniu
500
m² itolati
1215
Afaceri partenere
500
Investitie in utilaje

Au fost foarte prompți și profi. Comunicarea foarte ușoară și serviciile de calitatea promisă. Clar recomand!

Victor G.

Cele Mai Cautate Servicii de Izolatie Termica

Izolatie Mansarda

De cerut Info

Afla mai multe

Izolatie pe Astereala (Izolatie Acoperis)

De cerut Info

Afla mai multe

Izolatie Exterioara

De cerut Info

Afla mai multe

Solicită o consultație gratuită

 

Termopol dorește să vă ofere toate informațiile necesare pentru a lua o decizie corectă și informată. Prin urmare, te invităm la o consultație GRATUITĂ de 30- minute în urma căreia te vom ajuta să descoperi varianta optimă de izolare pentru nevoile tale.

 

Dă click pe butonul de mai jos au sună-ne la numărul de telefon 0766521671 pentru a lua legătura cu un consultatnt Termopol prietenos.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ DE 30-MINUTE

Contacteaza-ne