Izolaţie Mansardă

Vă prezentăm câteva din avantajele izolării mansardei cu spumă poliuretanică rigidă:

  • Izolaţie cu spumă mansardă (sub astereală)

   Izolaţie cu spumă mansardă (sub astereală)

   Izolaţie mansardă cu trei beneficii majore printr-o singură lucrare: izolare termică , izolare hidro şi izolare fonică;

  • Izolare termică a mansardei de eficace: soluţie inovatoare ce surclasează din foarte multe puncte de vedere orice alt tip de izolaţie. Comparativ cu vata minerală bazaltică, ce reprezintă pentru mulţi vârful de eficacitate termică, 10 centimetri grosime din acest material perfect uscat echivaleaza numai matematic cu 5,1 centimetri de spumă poliuretanică folosită de Termopol. Atat matematic cat si practic, raportul este de peste unu la trei.
  • Izolaţia mansardei cu Izolaţia Termopol asigură o protecţie perfectă, fără îmbinari, suprapuneri sau, cel mai important, fără punţi termice.
  • Durabilitatea izolaţiei mansardei în timp: Viaţa estimată a spumei poliuretanice rigide într-un mediu toxic de hală industrială este de cca. 50 de ani. Atât timp cât este protejată de razele UV şi de acţiuni mecanice puternice, putem spune că durata de viaţă a Izolaţiei Termopol cu spumă poliuretanică cu celulă închisă folosite la izolarea construcţiilor civile o atinge pe cea a imobilului.
  • Izolaţia Termopol cu spuma poliuretanică cu celulă închisă nu întreţinerea arderea şi nici nu produce picături incandescente precum polistirenul, picături ce se pot transforma în noi focare.
  • Fără alte costuri: pentru alte tipuri de izolaţie, pe lânga preţul de achiziţie a materialului izolant, trebuie să vă gânditi şi la alte costuri ce ţin de manoperă sau de materialele anexe (accesorii de prindere, folie anticondens, etc.). Izolaţia Termopol vă este ofertată pe metru pătrat cu totul inclus.
  • Spuma poliuretanică cu celulă închisă nu reţine apa, spre deosebire de izolaţiile cu celuloză sau cu vată minerală. Gândiţi-vă la pericolele pentru sănătate ce rezultă din dezvolatarea mucegaiurilor şi a altor microorganisme în stratul izolator în special dacă mansarda este locuibilă.
  • Protejează lemnul: deoarece în momentul aplicării spuma poliuretanică are forma de agregare lichidă aceasta pătrunde în spaţiile dintre scânduri şi aderă perfect la structura moleculară a lemnului, îmbrăcândul şi protejândul de dăunatori şi umezeală.
  • De la grosimi ce încep cu 5 centimetri spuma poliuretanică rigidă se constituie într-o barieră anticondens. Aceasta grosime trebuie suplimentată corespunzator pentru mediile bogate în umezeală sau saturate parţial cu vapori sau în zonele de frig extrem.
  • Nu îngreunează şi rigidizează structura.

Pentru orice alte intrebări legate de spuma poliuretanică rigidă cu celulă închisă şi aplicarea acesteia la nivelul mansardei sub asterială nu ezitati să ne contactaţi.

Izolaţii mansarde cu spuma poliuretanica oferita de Termopol!

Comments are closed.