Șape Elicopterizate

Șape calitative de orice tip.

Fie că ai nevoie de turnarea unei șape într-o casa, fie că vrei să acoperi o suprafață foarte mare, Termopol are soluția pentru o lucrare calitativă și rapidă. Executăm lucrări ieftine și calitative de șape mecanizate elicopterizate oriunde în țară.

Șapa elicopterizată se folosește pentru egalizarea și netezirea suprafețelor atât interioare cât și exterioare, acoperirea betonului sau a termoizolației și ridicarea la nivelul prestabilit.

Este potrivită atât pentru locuințe cât și pentru spații comerciale de mare anvergură. Pomparea materialului se face cu pompe speciale profesionale până la 100 de metri pe verticală și 180 de metri pe orizontală. Nu avem nevoie de curent monofazic sau trifazic de la beneficiar.

Dacă ești beneficiar de spații comerciale sau rezidențiale, acest tip de șapă îți oferă o durată de utilizare foarte mare la cel mai avantajos cost.

Tehnologia Termopol

Termopol asigură turnarea unei șape de calitate având toată logistica necesară preparării amestecului optim de nisip și ciment și elicopterizarea suprafețelor în timp record. Randament: 200 m2/zi de suprafață dreaptă și elicopterizată.

Șapele mecanizate sunt un strat stabil și ușor adaptabil pentru pardoseli. Pe lângă egalizare, aceasta oferă suport pentru altă pardoseală (parchet, gresie etc).

Șapă semiumedă este perfectă pentru majoritatea tipurilor de finisaje de pardoseală. Aceasta are un conținut redus de apă și un timp mult mai scurt de uscare și maturare. După turnarea șapei semiumede, gresia se poate monta după aproximativ 24 de ore, iar parchetul de lemn poate fi montat după aproximativ 5 zile.

Avantaje

Timpul de lucru este mult mai scurt decât o șapă turnată manual.

Omogenizarea materialului este mult mai rapidă și mai bună datorită utilajului profesional de șapă.

Datorită elicopterizării suprafața este mult mai netedă și nu necesită șapă autonivelantă.

Costuri mai reduse.

Nivelul se dă cu laserul și vom obține același rezultat în fiecare încăpere.

Timpul de uscare este mult mai rapid decât al unei șape umede.

Termopol dispune de utilaje profesionale și personal specializat ca să poți apela cu încredere la noi.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ DE 30-MINUTE

Contacteaza-ne

5,000
Clienti
25
Ani in domeniu
500
m² itolati
1215
Afaceri partenere
500
Investitie in utilaje

Au fost foarte prompți și profi. Comunicarea foarte ușoară și serviciile de calitatea promisă. Clar recomand!

Victor G.

Cele Mai Cautate Servicii de Izolatie Termica

Izolatie Mansarda

De cerut Info

Afla mai multe

Izolatie pe Astereala (Izolatie Acoperis)

De cerut Info

Afla mai multe

Izolatie Exterioara

De cerut Info

Afla mai multe

Solicită o consultație gratuită

 

Termopol dorește să vă ofere toate informațiile necesare pentru a lua o decizie corectă și informată. Prin urmare, te invităm la o consultație GRATUITĂ de 30- minute în urma căreia te vom ajuta să descoperi varianta optimă de izolare pentru nevoile tale.

 

Dă click pe butonul de mai jos au sună-ne la numărul de telefon 0766521671 pentru a lua legătura cu un consultatnt Termopol prietenos.

OBȚINE O CONSULTAȚIE GRATUITĂ DE 30-MINUTE

Contacteaza-ne