Solicită cotație

Despre noi

Ne angajăm să fim transparenți, oferind toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte. Alegând izolația Termopol, ai garanția unui serviciu profesionist și rapid, la cel mai bun preț.

Despre Termopol

Specializați în izolații termice cu spumă poliuretanică și hidroizolații cu poliuree

Suntem echipa Termopol, specializată în izolații termice cu spumă poliuretanică și hidroizolații cu poliuree de cea mai înaltă calitate. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu și activând pe piața din România de 16 ani, ne-am propus să oferim soluții rapide și eficiente pentru nevoile clienților din întreaga țară.

Folosim tehnologii moderne și spumă poliuretanică de top pentru a garanta cea mai bună izolație termică, acustică, fonică și hidroizolație pentru proiectul tău. Cu 5 utilaje mobile și o echipă de specialiști, suntem pregătiți să acoperim orice nevoie, în orice locație din țară.

Misiune & viziune

Transformăm locuințele și spațiile comerciale în medii confortabile și eficiente

Misiune

La Termopol, ne dedicăm să oferim soluții de izolare termică, hidro și acustică de cea mai înaltă calitate, transformând locuințele și spațiile comerciale în medii confortabile, eficiente energetic și protejate împotriva factorilor externi. Ne propunem să fim partenerul de încredere al clienților noștri, oferind servicii rapide, profesioniste și la un preț accesibil.

Viziune

Țintim să fim lideri în domeniul izolațiilor, recunoscuți pentru inovație, calitate și excelență în servicii. Vrem să fim prima opțiune a clienților atunci când vine vorba de izolarea locuințelor și a spațiilor comerciale, fiind recunoscuți pentru soluțiile noastre de înaltă performanță și pentru angajamentul nostru față de satisfacția clienților.

Profesionalism

Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, având o echipă de specialiști bine pregătiți și experimentați.

Transparență

Promovăm comunicarea deschisă și onestă, oferind clienților noștri toate informațiile de care au nevoie pentru o izolație corectă, de durată.

Eficiență

Ne străduim să fim eficienți în tot ceea ce facem, oferind cele mai bune soluții pentru izolarea clădirilor și hidroizolația acestora.

Angajament

Ne dedicăm să fim partenerul de încredere al clienților noștri, angajându-ne să le oferim servicii prompte și satisfacție deplină.

De ce să ne alegi

Ai nevoie de o izolație cu spumă poluretanică? Iată de ce să ne alegi!

Ne deplasăm fără costuri suplimentare oriunde în țară, asigurându-ne că serviciile noastre de izolare cu spumă poliuretanică sunt accesibile și disponibile pentru toți clienții noștri, indiferent de locație.
TERMO12
0 +
Ani de activitate pe piața din România

Echipa

Specialiști în izolații termice, izolații acustice și hidroizolații cu spumă poliuretanică

Echipa noastră este formată din profesioniști bine instruiți, cu o experiență vastă în domeniul izolațiilor de peste 20 de ani. Suntem deschiși și receptivi la nevoile și cerințele clienților, lucrând în strânsă colaborare cu aceștia pentru a găsi soluții personalizate și eficiente pentru fiecare proiect.

Ascultăm cu atenție feedback-ul clienților și ne străduim să depășim așteptările lor în fiecare etapă a procesului.

Cauți un partener pentru izolații cu spumă poliuretanică? Ia legătura cu noi!