Solicită cotație

Hidroizolații cu poliuree și spumă poliuretanică

Descoperă soluția de hidroizolație de ultimă generație cu spumă poliuretanică și poliuree! Cu o aplicare precisă și eficientă, hidroizolația cu poliuree oferă protecție de lungă durată împotriva umidității și a deteriorării, asigurând confort și siguranță pentru locuința sau clădirea ta.

Ce este hidroizolația

Hidroizolația Termopol utilizează spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree pentru o protecție completă împotriva umidității și a razelor UV. Aplicarea sistemului se face pe suprafețe uscate prin pulverizare, la temperaturi de peste 5 grade Celsius și o viteză a vântului redusă. Este esențial ca spuma poliuretanică și stratul protector de poliuree să fie aplicate în aceeași zi pentru continuitate și durabilitate. Hidroizolația este astfel uniformă, fără îmbinări sau suprapuneri, asigurând o izolare termică echivalentă cu 14 – 16 cm de polistiren și o protecție hidroizolantă dublă.

Spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă

Spuma poliuretanică rigidă cu celulă închisă are rolul de a oferi izolare termică și stabilitate structurală. Datorită structurii sale cu celule închise, aceasta este foarte eficientă în reținerea căldurii sau a răcirii și are proprietăți bune de rezistență la umiditate și vapori.

Poliuree

Poliureea, o membrană subțire și foarte rezistență, asigură o hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică. Sistemul se aplică doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi de peste 5 grade celsius și cu o viteză a vântului calmă, ușor perceptibilă sau foarte ușoară

Tipuri de clienți

Pentru cine recomandăm hidroizolația cu spumă poliuretanică și poliuree

Hidroizolația cu spumă poliuretanică este potrivită pentru diverse medii și aplicații, incluzând mediul rezidențial, industrial și comercial. Este ideală pentru blocuri, case, hale industriale, spații comerciale și multe altele, oferind o protecție excelentă împotriva umidității și infiltrărilor de apă.

Descoperă beneficiile unei hidroizolații cu poliuree

Poliureea reprezintă o tehnologie avansată în hidroizolații, fiind mult mai eficientă decât metodele tradiționale precum membranele bituminoase.
Instalarea poliureei este rapidă, iar produsul se stabilizează în câteva secunde, devenind imediat utilizabil.
Este extrem de durabilă și rezistentă, asigurând protecție împotriva coroziunii și impactului mecanic.
Poliureea este potrivită pentru impermeabilizare și imersie totală, formând o peliculă continuă fără fisuri.
Este extrem de elastică, având o capacitate de alungire de până la 400%, ceea ce o face ideală pentru umplerea fisurilor.
Rezistă la substanțe chimice și poate fi aplicată atât în interior, cât și în exterior, fiind operațională la o gamă largă de temperaturi.
Aplicarea poliureei necesită echipament specializat și personal instruit, deși costurile inițiale pot fi mai mari decât alternativele tradiționale.

Discută cu un specialist

Pașii de lucru

Ne contactezi

Poți lua legătura cu noi la telefon, pe email sau completând formularul de contact

Primești o consultație GRATUITĂ

Discutăm 30 de minute despre proiectul tău pentru a-ți înțelege nevoile

Realizăm oferta

Îți prezentăm o ofertă concretă pentru proiectul tău ce implică durata, costul etc

Implementăm

După ce oferta a fost agreată, stabilim împreună data începerii lucrării

0 k+
Investiție în utilaje
Testimoniale

Ce spun clienții despre Termopol

Lucrând cu noi, te poți bucura de numeroase beneficii

Lucrezi cu o echipă cu experiență dovedită

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul izolațiilor, am realizat peste 5000 de proiecte de succes, demonstrându-ne abilitățile și cunoștințele solide.

Materiale de top

Folosim exclusiv spumă poliuretanică pentru termoizolații și hidroizolații cu poliuree, garantând rezultate durabile și eficiente.

Ne deplasăm în țară

Oriunde este nevoie de serviciile noastre, ne deplasăm cu plăcere, fără să percepem costuri suplimentare.

Acceptăm proiecte mici și mari

Acceptăm proiecte pentru izolații termice cu spumă poliuretanică și hidroizolații indiferent de dimensiunea proiectului.

0 +
Ani de activitate pe piața din România

FAQ

Întrebări și răspunsuri

Iată care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primim privind hidroizolațiile cu poliuree și spumă poliuretanică:
Hidroizolația Termopol utilizează spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree pentru a asigura o protecție eficientă împotriva umidității. Poliureea, o membrană subțire și extrem de rezistentă, oferă o hidroizolație impecabilă și protecție împotriva radiațiilor UV pentru stratul de spumă poliuretanică. Sistemul este aplicat doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi de peste 5 grade Celsius, pentru a asigura o aderență optimă și rezistență pe termen lung.

Dorești să afli mai multe informații? Solicită o ofertă personalizată!

Formular Contact Termopol