Solicită cotație

Izolație cu spumă poliuretanică

Vrei să izolezi acoperișul, mansarda sau pereții casei tale? Spuma poliuretanică este alegerea perfectă pentru tine. Poți opta pentru spumă cu celulă deschisă sau cu celulă închisă, în funcție de nevoile tale. Descoperă cum izolarea cu spumă poliuretanică poate transforma locuința ta într-un spațiu confortabil și eficient energetic!

Ce este termoizolația

Termoizolația cu spumă poliuretanică este o tehnologie avansată folosită pentru a izola eficient clădirile împotriva pierderilor de căldură și a intrării aerului sau a umidității. Există două tipuri principale de spumă poliuretanică: cu celulă deschisă și cu celulă închisă.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Este caracterizată de faptul că celulele sale sunt conectate între ele, permițând aerului și umidității să treacă prin material. Acest tip de spumă este ideal pentru izolarea pereților interiori, a tavanelor unde permeabilitatea la vapori de apă este importantă.

Spumă poliuretanică cu celulă închisă

Are celulele complet închise, ceea ce face ca materialul să fie mai dens și mai rezistent. Acest tip de spumă este ideal pentru izolarea acoperișurilor, a mansardelor și a zonelor expuse la umiditate sau la condiții meteo extreme, deoarece oferă o barieră excelentă împotriva umidității și a aerului.

Tipuri de clienți

Pentru cine recomandăm termoizolația cu spumă poliuretanică

Termoizolația cu spumă poliuretanică este potrivită atât pentru mediul rezidențial, cât și pentru cel industrial. Se poate aplica la o gamă variată de structuri, inclusiv case rezidențiale de orice tip, indiferent de materialul de construcție, precum și la hale pentru animale, depozite și alte facilități comerciale și industriale. Este o soluție versatilă care oferă izolare termică și hidroizolație de înaltă calitate, indiferent de scopul sau dimensiunea proiectului.

Avantajele izolației cu spumă poliuretanică

Eficacitate termică superioară

Eficacitate termică superioară

Asigură un randament termic crescut, comparabil cu straturi izolatoare mult mai groase din alte materiale, oferind economii semnificative de energie și confort termic.

Izolare fonică eficientă

Izolare fonică eficientă

Spuma poliuretanică contribuie la reducerea zgomotului din mediul exterior, asigurând un ambient liniștit în interiorul locuinței sau clădirii.

Comportament excelent la foc

Comportament excelent la foc

Spuma poliuretanică este proiectată să ofere rezistență la foc, conținând agenți de autostingere și prevenind formarea de picături incandescente, ceea ce contribuie la siguranța locuinței.

Mediu sănătos

Mediu sănătos

Fără alergeni, fără rozătoare. Datorită impermeabilității și inerției chimice, spuma poliuretanică nu este un mediu propice pentru dezvoltarea dăunătorilor, contribuind la menținerea unui mediu sănătos în locuință.

Stabilitate dimensională pe termen lung

Stabilitate dimensională pe termen lung

Aplicarea spumei poliuretanice este o investiție pe termen lung, deoarece aceasta nu se degradează în timp și nu-și pierde proprietățile izolatoare. Nu se adună la bază sau se strânge precum alte materiale izolatoare, asigurând stabilitatea și durabilitatea în timp.

Versatilitate în aplicare

Versatilitate în aplicare

Spuma poate fi aplicată pe diverse suprafețe, inclusiv acoperișuri, pereți, conducte și fundații. De asemenea, poate fi aplicată în forme diferite, oferind flexibilitate în proiectare

Pașii de lucru

Ne contactezi

Poți lua legătura cu noi la telefon, pe email sau completând formularul de contact

Primești o consultație GRATUITĂ

Discutăm 30 de minute despre proiectul tău pentru a-ți înțelege nevoile

Realizăm oferta

Îți prezentăm o ofertă concretă pentru proiectul tău ce implică durata, costul etc

Implementăm

După ce oferta a fost agreată, stabilim împreună data începerii lucrării

0 k+
Investiție în utilaje
Testimoniale

Ce spun clienții despre Termopol

Lucrând cu noi, te poți bucura de numeroase beneficii

Lucrezi cu o echipă cu experiență dovedită

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul izolațiilor, am realizat peste 5000 de proiecte de succes, demonstrându-ne abilitățile și cunoștințele solide.

Materiale de top

Folosim exclusiv spumă poliuretanică pentru termoizolații și hidroizolații cu poliuree, garantând rezultate durabile și eficiente.

Ne deplasăm în țară

Oriunde este nevoie de serviciile noastre, ne deplasăm cu plăcere, fără să percepem costuri suplimentare.

Acceptăm proiecte mici și mari

Acceptăm proiecte pentru izolații termice cu spumă poliuretanică și hidroizolații indiferent de dimensiunea proiectului.

0 +
Ani de activitate pe piața din România

FAQ

Întrebări și răspunsuri

Iată care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primim privind termoizolațiile cu spumă poliuretanică:
Există o mulțime de motive pentru care izolarea cu spumă poliuretanică este ideală pentru orice tip de construcție. În primul rând spuma poliuretanică este foarte rezistentă în timp, se aplică repede, protejează pereții de infiltrarea umidității, este un produs ignifug și nu este tentantă nici pentru insecte. Spuma poliuretanică izolează foarte bine mai ales că se aplică uniform, cu ajutorul aparaturii speciale și sunt eliminate punțile termice pe unde, deseori, se pierde căldura.

Dorești să afli mai multe informații? Solicită o ofertă personalizată!

Formular Contact Termopol